Gastouderopvangsandra.jouwweb.nl
Home » dagindeling

Welkom bij gastouderopvang Sandra

 

 

Een dag bij mij in de opvang ziet er als volgt uit:

 

Sommige kindjes komen al heel vroeg en spelen vaak vrij met het aangeboden speelgoed, of zitten nog lekker knus op schoot wakker te worden. Ik zelf ontbijt met mijn eigen kinderen vaak rond 7:30 uur, sommige gastkindjes ontbijten mee andere zijn aan het spelen. 

 

Om 8:15 uur heeft iedereen zijn jas en schoenen aan en vertrekken wij naar school om mijn eigen kinderen naar school te brengen. 

Weer thuis gekomen gaan we vrij spelen en wachten we op de andere gastkindjes.

Om 9:30 uur gaan we gezellig met elkaar aan tafel voor fruit en wat drinken.

Als alles op is zingen we liedjes of lezen we een boekje.

 

Hierna is het tijd voor een activiteit en de kleine kindjes die 's ochtends nog slapen gaan lekker naar bed . Een activititeit kan bestaan uit knutselen, bakken, spelletjes doen, een boodschapje doen of lekker naar de speeltuin of kinderboerderij/natuurspeeltuin. Hierna is er weer ruimte om lekker vrij te spelen.

 

Om 11:45 uur  heeft iedereen weer zijn jas en schoenen aan, want wij gaan richting school om mijn kinderen op te halen. Daarna lekker aan tafel voor een heerlijke boterham ( 1ste is altijd met hartig, 2de mogen ze zelf kiezen) en een beker melk.

Na het eten nog een kort filmpje op de tv en dan weer om 13:00 uur naar school. Als we weer thuis zijn gaan de kindjes naar bed die gaan slapen, de kindjes die wakker blijven gaan of vrij spelen of daar doe ik een activiteit mee. Dit mogen ze zelf kiezen/bekijk ik per situatie.

 

Tussen 14:45-15:00 uur komen alle kindjes weer uit bed, en gaan we voor de laatste keer die dag naar school. Als we thuis komen gaan we met zijn allen aan tafel voor wat drinken en een koekje/snoepje/chipje. We zingen nog liedjes of lezen een boek, en doen daarna nog een activitieit. Deze kan bestaan uit knutselen, spelletje doen, of lekker naar de speeltuin.

 

De kindjes die om 17:00 nog bij mij zijn krijgen nog wat te drinken en een rijstwafeltje of een lange vinger.

Om 18:00 uur zijn de meeste kindjes opgehaald.

 

Is het zo dat u onregelmatig werkt en opvang in de avonduren nodig hebt, dan is dit ook geen probleem en eet uw kindje gewoon met ons gezin mee. Uw kindje kan ook gewoon 's avonds naar bed bij mij, ik zorg dan tegen de tijd dat u uw kindje op komt halen hij of zij wakker is en klaar is om met u mee te gaan.