Gastouderopvangsandra.jouwweb.nl
Home » even voorstellen

welkom bij gastouderopvang Sandra

Hallo, 

Ik ben Sandra Jansen geboren op       14-05-1978. Ik ben getrouwd met mijn lieve man Marten en wij hebben twee schatten van jongens (2006,2010) zij zitten op school op obs Henri Dunant in Sliedrecht. 

 

Ik heb ruim 14 jaar ervaring in de kinderopvang. In deze periode heb ik gewerkt op de dagopvang (0-4 jaar) als op de bso (4-12 jaar). Ondanks dat ik altijd met heel veel plezier in de kinderopvang gewerkt heb, was ik ook wel toe aan een nieuwe uitdaging.

Per juni 2013 heb ik dan ook de overstap gemaakt om als gastouder kindjes op te gaan vangen in onze eigen woning. 

Wij wonen in een mooie eengezinswoning in de wijk het havenkwartier in Sliedrecht.  De woonkamer is kindvriendelijk ingericht en voorzien van alle veiligheidseisen die de GGD steldt. Verder is er voldoende speelgoed voor alle leeftijden aanwezig, en beschik ik over een box, wippers en voldoende kinderstoelen. Tevens beschik ik ook over een duowagen en buggy's. Boven kunnen de kindjes slapen in houten ledikantjes deze staan op de ouderlijke slaapkamer. Ieder kindje heeft zijn eigen beddengoed en een eigen mandje waar persoonlijke spulletjes in gedaan kunnen worden.

Verder hebben wij nog een goed afgeschermde achtertuin waar we kunnen schommelen ( ook in een hangstoel is het voor de kleintjes heerlijk vertoeven) en waar er in de zomermaanden heerlijk gepoedeld kan worden in een badje.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb